Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit ADR kursus hos DEKRA

Arbejder du allerede som chauffør, er det oplagte valg at supplere med et ADR kursus hos DEKRA. Det øger nemlig dine fremtidige jobmuligheder. Kurset kan du tage i blandt andet Næstved, og der er ingen ventetid på at starte. 

Se alle vores kommende ADR hold her

Hos DEKRA er du sikret et professionelt og seriøst kursus, hvor der lægges stor vægt på læring hos hver enkelt deltager. Med engagerede undervisere får du derfor et stort udbytte af at tage netop dette kursus. Hvert år deltager 35.000 personer på et af DEKRA’s kurser, og der er stor tilfredshed.

Hvad er ADR?

Kurset er for dig som allerede arbejder som lastbilchauffør. Med dette kursus får du blot mulighed for også at køre med farligt gods. Det kan blandt andet være sprængfarlige stoffer som fyrværkeri og radioaktive stoffer. Beviset giver derfor dig flere muligheder for at arbejde som lastbilchauffør både i Danmark og i udlandet. Da det er en del af dansk lovgivning, er det et krav, før du kan køre med farligt gods.

ADR står på engelsk for The European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road (Den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods ad Vej).

Kort og godt

Et ADR kursus hos DEKRA varer tre dage. På de tre dage når du at blive undervist i den grundlæggende viden, som er afgørende for, at du som chauffør kan transportere farligt gods i emballager på sikker vis. Du lærer derfor blandt andet om emballering, pakning og selve transporten af farligt gods.

Prisen for de tre dages kursus er 354 kroner i alt. Du har dog mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse. Endvidere har du som ledig mulighed for at tage kurset gratis. Der er dog nogle krav, som du skal opfylde. Du kan enten kontakte dit jobcenter eller DEKRA for at høre nærmere omkring dine muligheder for at tage kurset uden at skulle betale.

Når du tager et ADR kursus må du påregne et gebyr på 270 kroner til Beredskabsstyrelsen. Det er dem, der står for at udstede dit bevis, når du har fuldført kurset. Din samlede pris for kursus og bevis bliver derfor 624 kroner - en god investering i din karriere.

Byg videre på dit bevis

Med et ADR bevis i hånden åbner der sig mange muligheder for dig. Du har blandt andet bedre jobmuligheder i en branche, som over de kommende år kommer til at mangle chauffører. Et ADR kursus vil dog ikke kun øge dine chancer for at få arbejde. Du kan også vælge at bygge ovenpå med mere uddannelse – og det kan du selvfølelig gøre hos DEKRA.

DEKRA udbyder nemlig supplereringskurserne Klasse 1 (sprængfarlige stoffer) og Klasse 7 (radioaktive stoffer). Grundkurset i ADR er et krav for at kunne tage disse kurser efterfølgende.

Alt i alt er dine muligheder som lastbilchauffør derfor mange, og det er blot om at gå i gang. Kontakt gerne DEKRA allerede i dag, så du kan høre nærmere om, hvilke muligheder du har for efteruddannelse.

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 354 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Følgende gebyrer skal påregnes (AMU-kursus):

  • 1 x ADR-Bevis á 270 kr. (til Beredsskabsstyrelsen)

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *