Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Gør en forskel med et BAB kursus

Hos DEKRA kan du tage dit kursus i befordring af bevægelseshæmmede – et såkaldt BAB kursus. Kurset udbydes i Næstved, og der er ingen ventetid i forhold til opstart. Du kan derfor tilmelde dig allerede i dag og være i gang inden længe. På den måde kan du gennem dit arbejde som chauffør være med til at gøre en forskel for bevægelseshæmmede, som ikke selv kan komme omkring på egen hånd.

Tilmed dig BAB kursus online - start her

Kursets indhold

På et BAB kursus hos DEKRA lærer du om mange forskellige aspekter af det at være chauffør for personer med forskellige fysiske eller psykiske handicaps. En af de ting, som du lærer om på kurset, er, hvordan du på den bedst mulige måde kommunikerer med den bevægelseshæmmede. Der kan nemlig være forskellige hensyn, som du må tage, hvilket blandt andet tager udgangspunkt i personens handicap, herunder om det er fysisk eller psykisk.

Det er dog langt fra det eneste, du kommer til at lære om, hvis du vælger at tage dit BAB kursus i Næstved hos DEKRA. Du vil også lære det forskellige hjælpeudstyr at kende, som den enkelte person måtte have med sig, men også det særlige udstyr som kan være i bilen for at hjælpe og lette transporten. Det hele kommer du til at lære i en sammenhæng, som også lægger stor vægt på dit fysiske arbejdsmiljø.

Gode muligheder for arbejde

De næste år kommer der i transportbranchen til at mangle op mod 2500 chauffører. Hvis du tager et kursus hos DEKRA, er det dermed en god investering i fremtiden, som du gør dig. Det er bare om at komme i gang.

Som chauffør med et BAB bevis kommer du primært til at køre med patienter, ældre og handicappede. Det kan være til og fra forskellige aktiviteter i deres hverdag, men det kan også dreje sig om transport i forbindelse med behandlinger relateret til sygdom. Du kommer derfor til at gøre en stor forskel i andres liv.

Hvis du allerede har et kørekort til taxi, har du mulighed for at køre med op til 8 personer af gangen. Har du derimod kørekort til bus, kan du køre med flere personer end 8. Hvis du hverken har taxi- eller buskørekort er der også rig mulighed for at tage dette hos DEKRA, som også udbyder disse kurser.

Bliv hurtigt færdig

Når du først starter op på dit BAB kursus, kan du hurtigt være færdig igen. Hele kurset består af tre forskellige moduler, og du kan tage dem alle på kun 5 dage.  De tre moduler har overskrifterne: Introduktion til offentlig servicetrafik, befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer samt befordring af fysisk handicappede passagerer. Med disse tre moduler bliver du derfor godt klædt på til opgaven som chauffør. I alt er prisen 590 kroner for 5 dages kursus. Du har dog mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse. Der er derfor tale om en sikker og hurtig investering i dine fremtidige jobmuligheder.

  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 118 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 236 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 236 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *