Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Buskørekort på Sjælland

Skal du have buskørekort? Vi har lang erfaring med kørekort til bus. Vi er specialiseret i dette område og kan derfor tilbyde topprofessionelle undervisere. Vi sørger for, at du modtager fyldestgørende og overskuelig undervisning i teorien. Samtidig hjælper vi dig igennem køretimerne på en god og sikker måde. Alt i alt er vi perfekt rustet til at sikre, at du får et buskørekort.

Se tidspunkter og adresser for de kommende kurser her

Tilpasning til dig

Vi tager højde for din erfaring og tilpasser forløbet til dit niveau. Vi ved, at det er en både spændende og skræmmende udfordring at sætte sig bag rattet i en bus første gang. Vores erfaring med buskørekort gør, at du altid er klar over, hvad der skal ske. Med fokus på kommunikation sikrer vi os, at du er tilpas i forløbet – uanset om du er nybegynder eller er i gang med at generhverve dit kørekort til bus.

Nye muligheder

Hvad enten du skal søge nyt job, forbedre dit cv eller bare vil prøve dig selv af, åbner et buskørekort hos Erhvervskøreskolen op for nye muligheder. Et buskørekort giver adgang til jobs i både det private og det offentlige erhvervsliv. Ved at udbyde både dags- og aftenkurser, kan vi tilbyde et fleksibelt og specialiseret sted for dig, så du kommer hurtigt og problemfrit igennem.

Kontakt os i dag

Med topmoderne faciliteter i Næstved udbyder vi buskørekort til alle på hele Sjælland. Kontakt os på 43 425 425 så finder vi den rigtige løsning til dig. 

  • AMU-mål 40531 Personbefordring med bus, 30 dg, 3.540 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 2 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x EU-Bevis á 155 kr. (til Trafikstyrelsen)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 2 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *