Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit EU bevis her

Hvis du skal i gang med at tage dit obligatoriske EU bevis, er du mere end velkommen hos DEKRA i Næstved. Her udbydes kurset nemlig, og det er både for dig, som skal tage dit bevis for allerførste gang, men også for dig som skal forny dit nuværende bevis. På grund af den store udvikling i branchen og vores altid opdaterede undervisning er vi sikre på, at du finder vores kurser spændende.

Tilmeld EU kvalifikationsbevis for Lastbil her og bus her

Som bus- eller lastbilchauffør er EU beviset lovpligtigt at tage, og det skal fornyes hvert 5. år. Kurset varer fem dage og kan indeholde forskellige moduler. Det udbydes flere steder på Sjælland og findes både som dags- og weekendhold.

En god uddannelse

På DEKRA’s kurser deltager hvert år 35.000 personer. Deltagerne er så glade for og tilfredse med kurserne, at 9 ud af 10 faktisk vil anbefale dem til andre. En af grundene til dette er vores dygtige undervisere, som er dedikerede til at give dig en god undervisning. Derudover kan du starte på DEKRA’s kurser med det samme – vi har ingen ventetid. Et af de kurser er netop dette, hvor du tager dit EU bevis.

I alt består kurset af fem dages undervisning og øvelser, som tilsammen giver dig en række værktøjer, du kan trække på i dit arbejde senere hen. Netop kombinationen af undervisning og øvelser gør det nemt at tage det, som du lærer på kurset, med videre i dit arbejde som chauffør.

Garantikursus til dig

Den obligatoriske del af kurset dækkes af modulet ”EU-efteruddannelse for godschauffører”.  Herefter sammensættes resten af kurset ud fra modulerne Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører, Sikker adfærd – nul arbejdsulykker, Køreteknik – vanskelige trafikale situationer samt Køreteknik – ajourføring.

For alle vores kurser gælder det, at der er garanti for kursusstart. Når du tilmelder dig et kursus og planlægger dette ind i din hverdag, så kan du være sikker på, at planen kommer til at holde. Dette er også en garanti for din vognmand om, at du er tilbage på arbejdet på det aftalte tidspunkt – med den nyeste og mest aktuelle viden.

Værdi for pengene

At tage et EU bevis er obligatorisk som chauffør, og det er samtidig en god investering. Prisen for kurset er nemlig 108 kroner pr. dag, hvilket løber op i blot 590 kroner i alt. For den pris får du motiverende undervisning af engagerede undervisere, som vil gøre alt for at give dig de bedste værktøjer med ud i din hverdag som bus- eller lastbilchauffør.

Til Trafikstyrelsen skal du betale 260 kroner for selve beviset. Det er en betingelse, at du har et gyldigt kørekort til lastbil, for at Trafikstyrelsen kan udstede dit bevis.

Når du tager kurset, har du mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på op til 860 kroner pr. dag. Herudover kan du søge om tilskud fra kompetencefonde. Hvis du er ledig, kan der være mulighed for, at du kan tage kurset gratis. Du skal dog opfylde forskellige krav. Har du spørgsmål vedrørende dette, er du meget velkommen til at kontakte DEKRA eller dit jobcenter, som kan hjælpe med at undersøge dine muligheder.


  • AMU-mål 47848 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 3 dg, 354 kr.
  • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 236 kr.
  • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 118 kr.
  • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 118 kr.
  • AMU-mål 40530 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 3 dg, 354 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x EU-Bevis á 155 kr. (til Trafikstyrelsen).

NB! Det er en betingelse for at udstede et EU-Bevis, at du har gyldigt kørekort til lastbil. EU-Beviset skal medbringes under kørslen og på forlangende forevises for politiet. Du kan få bøde, hvis EU-Beviset ikke medbringes under kørsel.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *