Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Hurtigt og professionelt lastbilskørekort

Søger du et sted at tage lastbilkørekort? Hos DEKRA AMU Center Sjælland dækker vi alle behov for et kørekort til lastbil. Vi har stor erfaring på området, og kan derfor tilbyde dig lige det forløb, som passer dig. Vores erfaring kan hjælpe dig gennem et lastbilkørekort på en nem og overskuelig måde. Vi er specialiseret på området, og vi ved, hvor stor en overvindelse det kan være at sætte sig op i en lastbil første gang.

Se hvor og hvornår du kan tage lastbilkørekort her

Rutineret eller helt ny

Vi er klar over, at der er forskel på, om du skal generhverve dit lastbilkørekort eller du skal kaste dig ud i en helt ny udfordring. Derfor er kommunikation et nøgleord for os. Vi sørger for, at du ved, hvad der forventes, på samme måde som vi er klar over, hvad du forventer af os. Vores erfaring gør, at vi tager højde for nervøsitet og præstationsangst bl.a. ved at skabe en god, afslappet stemning.

Fleksibel erhvervskøreskole

Travl hverdag? Vitilbyder både dags- og aftenkurser. Vi lægger vægt på at tilpasse os dine individuelle ønsker og behov, også når det kommer til din tid. Derfor tilbyder vi også et forløb, hvor du kommer hurtigt igennem – så sparer du både tid og penge. Med vores nye og moderne faciliteter kan vi klare lige præcis dit behov.

Få dit lastbilkørekort i dag

DEKRA AMU Center Sjælland har base i Næstved og dækker hele Sjælland. Kontakt os på 43 425 425, og kom hurtigt i gang med kørekort til lastbil.

  • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.540 kr.
  • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 5.900 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x EU-Bevis á 155 kr. (til Trafikstyrelsen)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2018

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *