Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Kørekort til taxa giver muligheder 

Har du overvejet kørekort til taxa? Udover at få penge for at køre rundt i en lækker bil, får du som taxachauffør et job med personlig frihed og fleksible arbejdstider. Et kørekort til taxa giver dig bedre jobmuligheder i en branche, som der altid er brug for. Vi er en specialiseret og professionel køreskole og er det helt rigtige sted at tage dit taxakørekort.

Kom i gang med det samme - book online her

Optimale rammer til din uddannelse

Udover vores omfattende professionelle baggrund kan vi tilbyde nogle af Danmarks bedste faciliteter og mest kompetente undervisere. Vi har uddannet taxachauffører på hele Sjælland i mange år. Vores store erfaring gør, at vi har en af landets højeste beståelsesprocenter, og vi får næsten alle vores elever gennem prøverne på kortest mulig tid – dette sikrer, at du får dit kørekort til taxa på den hurtigste måde og til den bedste pris.

Når det passer dig

DEKRA AMU Center Sjælland er vant til at uddanne alt indenfor erhvervskørsel. Vores underviserer sørger for, at du hele tiden ved, hvad der skal ske, og at undervisningen foregår i et tempo, der passer dig. Vi sikrer, at du er tilpas i forløbet, og at du er rolig og velforberedt til både de teoretiske og praktiske prøver. Desuden tilbyder vi både dags- og aftenhold, så vi kan tilpasse os din hverdag.

Kom i gang i dag

Med anlæg i både Køge og Næstved tilbyder vi kørekort til hele Sjælland. Kontakt os på 43 425 425 og kom i gang med din uddannelse i dag.

  • AMU-mål 46927 Personbefordring med taxi, 25 dage, 2.700 kr.

Følgende gebyrer skal påregnes:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. (til Politiet)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. (til egen læge)
  • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. (til egen fotograf)
  • 1 x Førerbevis á ca. 600 kr. (til egen kommune/borgerservice)
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2017

43 425 425

Jeg har et spørgsmål.

Ring mig op.

Navn *
Telefon *