Erfaren og professionel udbyder af transportuddannelser

DEKRA Sjælland er en erfaren og professionel udbyder af transport- og chaufføruddannelser. Uanset hvilken vej du vil gå, tilbyder vi det rette forløb til at få dig igennem. Vi har stor erfaring på området og tilbyder bl.a. uddannelser som:

Topprofessionelle undervisere

Lige meget om du er erfaren, eller det er dit første møde med en chaufføruddannelse, er vores erfarne kørelærere de rigtige til opgaven. Vi har prøvet at få et væld af forskellige mennesker igennem vores forløb, og med en af landets højeste beståelsesprocenter leverer vi resultater. Vores undervisere har fokus på kommunikation, og ved at skabe en uformel og afslappet stemning sørger de for, at du kommer godt igennem din transportuddannelse.

Moderne faciliteter i topklasse

Vi tilbyder de perfekte rammer til at få dig så nemt og hurtigt som muligt gennem din chaufføruddannelse. Vi har nogle af Danmarks bedste undervisere og faciliteter, lokaliseret i Næstved. Vores store erfaring og evnen til at følge med udviklingen er din garanti for en kvalificeret transportuddannelse. Vi tilbyder både hold i dagstimerne samt aftenhold, så vi kan tilpasse os dine behov. Vi sørger for at give dig den sikkerhed, støtte og ballast, du har brug for til både teori- og køreprøve.

Få din uddannelse i dag

DEKRA Sjælland leverer transportuddannelser til hele region Sjælland. Kontakt os på 70 60 65 00 og få forbedret dine muligheder nu.