Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit ADR kursus hos DEKRA

Suppler dit lastbilkørekort med et ADR bevis og bliv certificeret til at køre med farligt gods. Der er mange jobs i transportbranchen, der kræver, at du har et ADR bevis, og du åbner derfor op for en række nye jobmuligheder, hvis du vælger at supplere dit lastbilkørekort med et ADR bevis.

Hos DEKRA udbyder vi bl.a. vores populære ADR kursus i Næstved, hvor vi løbende starter nye hold op. Hos os er du sikret et professionelt og seriøst kursus, hvor der lægges stor vægt på læring hos hver enkelt deltager.

Tilmeld dig et kursus i dag og stå endnu stærkere i en branche, der over de kommende år vil mangle op mod flere tusinde chauffører.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Bliv godt klædt på til at køre med farligt gods

Det tager kun 3 dage at tage et ADR bevis hos DEKRA i Næstved. På de 3 dage når du at blive undervist i den grundlæggende viden, som er afgørende for, at du som chauffør kan transportere farligt gods i emballager på sikker vis. Undervisningen består af en god blanding af teori og praktiske øvelser, hvor du blandt andet lærer om de forskellige mærkninger inden for farligt gods, emballering, pakning og selve transporten af farligt gods.

Krav for at tage et ADR bevis

For at deltage på et ADR kursus er det eneste krav, at du skal have et traktorkørekort eller et kørekort til personbil.  

Prisen på et ADR kursus

Det koster 378 kr. at tage et ADR bevis (126 kr. pr. dag). Du kan hertil søge løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag, du deltager du på kurset. Herudover kan du søge tilskud fra kompetencefonde. Prisen er gældende, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Har du en videregående uddannelse koster ADR-kurset 3.237,56 kr. Er du ledig, skal du tage kontakt til dit jobcenter eller a-kasse. Det er nemlig dem, der skal bevillige kurset til dig. 

Herudover skal du påregne følgende gebyr:

1 x ADR Bevis á 290 kr. til Beredskabsstyrelsen.

Opkvalificer dig yderligere

Når du har taget det 3 dages ADR grundkursus, har du mulighed for at supplere med yderligere kurser - og det kan du selvfølgelig også gøre hos DEKRA. Vi udbyder nemlig suppleringskurserne Klasse 1 (sprængfarlige stoffer), Klasse 7 (radioaktive stoffer) og Tank. Det er et krav, at du har taget og bestået ADR grundkurset for at kunne deltage på disse kurser.

Tilmeld dig et ADR kursus i Næstved

Vil du tage et ADR bevis? Så har du mulighed for at sikre dig en plads på vores næste ADR kursus i Næstved med det sammen. Du finder en liste over vores kommende ADR kurser her på hjemmesiden, hvor du nemt og hurtigt kan tilmelde dig det ønskede kursus. Ønsker du i stedet at tilmelde dig personligt, er du velkommen til at kigge forbi vores uddannelsescenter i Næstved eller kontakte vores kundeservice på telefon 60 70 80 00.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 378 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425