Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Gør en forskel med et BAB kursus

Tag et BAB kursus hos DEKRA i Næstved og få mulighed for at køre handicap befordring, sygetransport og flextrafik. Vi udbyder kurset på dagshold, og der er ingen ventetid i forhold til opstart. Du kan derfor tilmelde dig et kursus allerede i dag og være i gang med kurset inden længe.

Som chauffør for bevægelseshæmmede personer kommer du primært til at køre med patienter, ældre og handicappede. Det kan være til og fra forskellige aktiviteter i deres hverdag, men det kan også dreje sig om transport i forbindelse med sygdomsrelaterede behandlinger. På den måde kommer du gennem dit arbejde som chauffør til at gøre en stor forskel for bevægelseshæmmede personer, som ikke kan komme omkring på egen hånd.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Dygtige og erfarne undervisere

Hvis du vælger at tage dit BAB kursus hos DEKRA i Næstved, sikrer vi dig, at du bliver undervist af de bedste undervisere, der selv har stor erfaring inden for området. Du vil i undervisningen komme til at lære om mange forskellige aspekter af det at være chauffør for personer med forskellige fysiske eller psykiske handicaps.

Du vil bl.a. lære, hvordan du bedst muligt kommunikerer med den bevægelseshæmmede og lære de forskellige hjælpeudstyr at kende, som den enkelte person måtte have med sig og det udstyr som kan være i bilen for at hjælpe og lette transporten. Det hele kommer du til at lære i en sammenhæng, som også lægger stor vægt på dit fysiske arbejdsmiljø.

Det tager kun 5 dage

Det tager blot 5 dage at tage et BAB kursus. Hele kurset består af 3 moduler, der samlet klæder dig godt på til at køre handicap befordring, flextrafik og sygetransport. Prisen for at tage et BAB kursus i Næstved er 630 kr. for det 5 dages kursus. Hertil har du mulighed for at søge løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. Der er derfor tale om en sikker og hurtig investering, der styrker dine fremtidige jobmuligheder. Prisen er for dig, der er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Har du en videregående uddannelse koster BAB-kurset 5.074,41 kr. 

Hvad er kravene for at taget et BAB kursus?

Der er få krav, du skal opfylde, hvis du ønsker at tage et BAB bevis.

  • Du skal være fyldt 21 år.
  • Du skal have et gyldigt erhvervskørekort til bus eller taxa.

Hvis du allerede har et kørekort til taxi, har du mulighed for at køre med op til 9 personer af gangen inkl. dig selv. Har du derimod kørekort til bus, kan du køre med flere personer end 9. Hvis du hverken har taxi- eller buskørekort er der også rig mulighed for at tage dette hos DEKRA, som også udbyder disse kurser.

Vil du tilmeldes et BAB kursus i Næstved?

Så kan du gøre det med det samme her på hjemmesiden. Find det BAB kursus, du ønsker at blive tilmeldt, og gennemfør herefter tilmeldingen online. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med din tilmelding. Ring til vores kundeservice på telefon 98 46 78 88 og lad os sammen tilmelde dig det ønskede kursus. Kundeservicen kan kontaktes alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

  • AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dg, 126 kr. 
  • AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede pas., 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dg, 252 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425