Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Buskørekort på Sjælland

Vil du have et buskørekort? Så har vi mange års erfaring med at uddanne buschauffører på vores uddannelsescentre i Næstved og Køge. Det tager kun 6 uger at tage et buskørekort, hvorefter du er klar til at blive ansat som buschauffør. Vi starter nye hold op hver uge, og vi har ingen ventetid på vores kurser. Du kan derfor tilmelde dig et kursus i dag og allerede stå med et buskørekort i hånden om få måneder.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Professionel undervisning

Hos DEKRA i Køge og Næstved kan vi tilbyde dig topprofessionelle undervisere, der alle selv har tidligere erfaring fra branchen. Underviserne søger for, at du modtager en fyldestgørende og overskuelig teoriundervisning, og hjælper dig samtidig igennem køretimerne på en god og sikker måde. Den spændende kombination af teori og praksis ruster dig perfekt til at varetage dit fremtidige job som buschauffør.

Vi oplever en stor tilfredshed blandt vores mange kursister, hvor 9 ud af 10 vil anbefale vores kurser til andre. Det er tal, som vi er stolte af, og vi arbejde hver dag på at opretholde den høje kvalitet på vores kurser.

Jobgaranti til ledige

Er du ledig, og vil du gerne være sikker på, at der venter et job til dig, når du har taget dit buskørekort hos DEKRA i Næstved eller Køge? Så tilbyder vi vores populære DEKRA Jobgaranti, hvor vi hjælper dig videre i job. Sidste år hjalp vi over 400 i job, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere i job i år. Du kan finde flere informationer om vores DEKRA Jobgaranti og kriterierne for at blive en del af aftalen her.

Kriterier for at blive buschauffør

  • Du skal have et tilstrækkeligt syn på begge øjne. Din synsstyrke må mindst være 0,1 på det dårligste øje og mindst 0,8 på det bedste øje. Du må gerne korrigere med briller eller kontaktlinser med op til 8 dioptrier.
  • Du skal være fyldt 21 år eller fylde det senest den dag, du skal til teoriprøve på uddannelsen.
  • Du skal have kørekort til personbil.
  • Du skal beherske det danske sprog på niveau ”Prøve i Dansk 2”
  • Har du tidligere været straffet, kan dette være en hindring. Borgerservice medtager individuelt strafretslige forhold i deres sagsbehandling ved kørekortansøgninger.

Prisen på et buskørekort

Det er din uddannelse og din eksisterende arbejdssituation, der afgør prisen på dit buskørekort.

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter, kan du få bevilliget et buskørekort gratis.

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller A-kasse, der skal bevillige kørekortet til dig.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 3.780 kr. for dig at tage et buskørekort (126 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster buskørekortet 35.861,21 kroner.

Er du i tvivl om, hvilken pris der gælder dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 60 70 80 00.

Herudover skal følgende gebyrer påregnes:

  • 2 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • 2 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tilmeld dig til buskørekort

Vil du tage et buskørekort i Næstved eller Køge? Så find det kursus, du ønsker at starte på i vores kursusoversigt her på hjemmesiden, og tilmeld dig nemt og hurtigt til kurset online. Du har selvfølgelig også mulighed for at henvende dig personligt til os for tilmelding. Det kan ske alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med din tilmelding på telefon 60 70 80 00.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

AMU-mål 40531 Personbefordring med bus, 30 dg, 3.780 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425