Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag dit EU bevis her

Skal du have fornyet dit EU bevis til lastbil eller bus, og vil du sikre dig 5 spændende og lærerige dage? Så tilmeld dig til EU-efteruddannelsen hos DEKRA. Hos os har du mulighed for at forny dit EU kørekort i både Næstved og Køge, hvor vi jævnligt starter nye hold op. På grund af den store udvikling i branchen og vores altid opdaterede undervisning er vi sikre på, at du vil finde kurset spændende og ikke blot føle, at det er en gentagelse af tidligere undervisning.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

90 % vil anbefale vores kurser

Hos DEKRA har vi hvert år over 35.000 kursister, hvoraf 9 ud af 10 er så glade og tilfredse med kurserne, at de vil anbefale dem til andre. Én af grundene til dette er vores dygtige undervisere, der er dedikerede til at give en god undervisning. Hvis du vælger at forny dit EU bevis til lastbil eller bus i Næstved eller Køge, er du sikret en motiverende undervisning af engagerede undervisere, der vil gøre alt for at give dig de bedste værktøjer med ud i dit videre arbejdsliv.

Garantikurser i Næstved og Køge

For alle vores kurser gælder det, at der er garanti for kursusstart. Når du vælger at forny dit EU kørekort hos os i Næstved eller Køge og planlægger dette ind i din hverdag, kan du derfor være sikker på, at planen kommer til at holde. Hvis du er i arbejde, er det også en garanti for din vognmand om, at du er tilbage på arbejdet med et fornyet EU bevis til lastbil eller bus på det aftalte tidspunkt. 

Prisen for at forny et EU kørekort

Kurset koster 126 kroner pr. dag, hvilket samlet giver en pris på 630 kroner for den 5 dages efteruddannelse. Du skal herudover påregne et gebyr på 180 kroner til Trafikstyrelsen, der skal udstede dit bevis. Du skal være opmærksom på, at det er en betingelse, at du har et gyldigt kørekort til lastbil eller bus for, at du kan få udstedt et EU bevis.

Hvad kan jeg forvente på kurset?

EU-efteruddannelsen består af 5 dage med undervisning og øvelser, der tilsammen giver dig en række værktøjer, du efterfølgende kan anvende i dit arbejdsliv. Den obligatoriske del af kurset dækkes af modulet ”EU-efteruddannelse for godschauffører” eller modulet ”EU-efteruddannelse for buschauffører”. Herefter sammensættes resten af kurset ud fra modulerne Uheldsforebyggelse for erhvervschauffører, Sikker adfærd – nul arbejdsulykker, Køreteknik – vanskelige trafikale situationer samt Køreteknik – ajourføring.

Forny dit EU kørekort i Næstved eller Køge

Er dit EU bevis til lastbil eller bus ved at udløbe? Så tilmeld dig til EU-efteruddannelsen i dag og få fornyet dit EU kørekort inden for kort tid. Du finder en liste over vores kommende hold i både Næstved og Køge her på hjemmesiden, hvor du også nemt kan tilmelde dig til et kursus. Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til din tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 98 46 78 88.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

EU-Efteruddannelse for godschauffører

  • AMU-mål 48660 EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig. del, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 42851 Sikker adfærd - nul arbejdsulykker, 1 dg, 126 kr.

EU-Efteruddannelse for buschauffører

  • AMU-mål 48616 EU-Efteruddannelse for buschauffører - oblig. del, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 40459 Køreteknik - vanskelige trafikale situationer, 2 dg, 252 kr.
  • AMU-mål 42903 Køreteknik ajourføring, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 40065 Uheldforebyggelse for erhvervschauffører, 1 dg, 126 kr.
  • AMU-mål 42851 Sikker adfærd - nul arbejdsulykker, 1 dg, 126 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425