Kundeservice 60 70 80 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Hurtigt og professionelt lastbilkørekort

Søger du et sted at tage et lastbilkørekort på Sjælland? Så udbyder DEKRA lastbilkørekort i Næstved og Køge, og vi har plads til dig!

Hos DEKRA har vi mange års erfaring med at uddanne lastbilchauffører, hvilket sikrer dig et professionelt forløb, der giver dig en masse ny viden og redskaber, du kan bruge i dit fremtidige job som lastbilchauffør. Det tager kun 6 uger at tage et lastbilkørekort, hvorefter du er klar til at varetage det spændende job som lastbilchauffør.

For en præcis kursusbeskrivelse samt tilmelding til kurset, hvis du er under 21 år – klik her! Hvis du er over 21 år – klik her!

Uddannelse med jobgaranti

Hvis du er ledig og vælger at tage dit lastbilkørekort hos DEKRA i Næstved eller Køge, har du mulighed for at blive tilknyttet vores DEKRA Jobgaranti. Med en jobgaranti sikrer vi dig, at du kommer i ordinært arbejde som lastbilchauffør senest 3 måneder efter, at du har afsluttet dit forløb hos os. Du kan læse mere om vores DEKRA Jobgaranti og kriterierne for at blive en del af den her!

Sjællands førende udbyder af lastbilkørekort

Hos DEKRA uddanner vi hvert år over 35.000 kursister, hvoraf 90 % vil anbefale vores kurser til andre. Den store tilfredshed blandt vores kursister skyldes bl.a. vores dygtige undervisere, der med deres mange års erfaring inden for branchen, hjælper vores kursister godt og sikkert gennem uddannelsen. Undervisningen er en god blanding af kørelektioner i vores moderne lastbiler, klasseundervisning og gruppearbejde.

Kravene for at tage et lastbilkørekort

 • Du skal kunne fremvise en godkendt lægeattest
 • Du skal beherske det danske sprog svarende til niveau ”Prøve i Dansk 2”
 • Hvis du er under 21 år tager uddannelsen 50 dage. Du skal have kørekort til almindelig bil og være fyldt 18 år
 • Hvis du er fyldt 21 år tager uddannelsen kun 30 dage. Du skal have kørekort til almindelig bil og være fyldt 21 år senest den dag, du skal til prøve.

Prisen for et lastbilkørekort

Prisen for et lastbilkørekort afhænger af din uddannelse og din situation på jobmarkedet.

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage et lastbilkørekort gratis gennem dit jobcenter.

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du kontakte dit jobcenter/A-kasse. Det er nemlig dem, der skal bevillige kørekortet til dig.

Er du i arbjede, og har du ikke en videregående uddannelse, koster et lastbilkørekort 3.780 kr. (126 kr. pr. dag).

Er du i arbejde, og har du en videregående uddannelse, er prisen for et lastbilkørekort 35.861,21 kroner.

Hvis du er i tvivl om din pris, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 60 70 80 00.

Udover ovenstående priser skal du påregne følgende gebyrer:

 • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
 • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
 • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
 • 1 x Pasbillede a ca. 50 kr. til egen fotograf
 • Du har herudover mulighed for at tilkøbe E-learning-modulet Køreklar til ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tilmeld dig til lastbilkørekort i dag

Lyder uddannelsen som lastbilchauffør som noget for dig? Så find det hold i Køge eller Næstved, der passer ind i din kalender, og tilmeld dig nemt og hurtigt med det samme online. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 60 70 80 00 alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00, hvis du ønsker hjælp til at gennemføre din tilmelding eller har spørgsmål hertil.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

 • AMU-mål 47854 Godstransport med lastbil, 30 dg, 3.780 kr.
 • AMU-mål 47857 Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan., 50 dg, 6.300/58.869,48 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425